Nyheter

Siste nytt fra Pors Fotball

Mandag 26.2, klokken 18.00, er det dags for årsmøte i Pors Fotballen. Årsmøtet vil finne sted på Pors klubbhus i lillesalen. Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må sendes styret innen 21.2 til gert@porsfotball.no.

Vel møtt!

Forrige fredag ble neste sesongs avdelingsoppsett klare. Mens vi venter på at endelig terminliste der skal komme, er vi godt i gang med planleggingen av oppkjøringen før alvoret sparkes i gang. Vi starter opp midt i januar med årets første treningskamp og holder det i gang helt til helgen før påske. Her får du oversikten over samtlige...

Pors awards er blitt en årlig tradisjon i ungdomsavdelingen vår. Så også i år. Her blir det delt ut lagpriser for alle årganger ut i fra prestasjoner i inneværende år. I tillegg er det en strålende anledning for å knytte bånd på tvers av årganger og kulturbygging for alle lag og spillere.

I Pors er vi først og...

Vi har de siste ukene jobbet for å forsterke laget vårt på administrasjonssiden. Og som i alle andre fotballag handler det først og fremst om å få det beste ut av egne spillere. Derfor er det en glede å meddele at Pors-bautaen Gert Willumsen omskoleres fra styreleder til daglig leder for klubben vår!

Gert har de siste...

Gjennom de 4 siste årene har jeg blitt utrolig glad i dere alle sammen. Jeg glemmer ikke de første ukene etter jeg tok over som leder for klubben. Disse ble brukt til å få oversikt over den økonomiske situasjonen i klubben. Likviditeten var prekær, jeg måtte gå til banken med lua i handa for å be om et lån....